the author

My photo

Still writing. Still surviving. Still the same selfish arrogant wicked royal lady.

Tuesday, November 24, 2015

eNtRy PeNdEk 37 SaAt


ASSALAMUALAIKUM WBT



Sumpah aku terkejut macam nak mati ke apa ntah bila aku search nama Encik Domoi dekat search box belog ni sekali tengok there are more than 30 entries with his name in here whoaaa (muka masih terkejut nak mati.) 30 entries tu consider banyak beb. I swear sangat banyak. Tapi kenapa ntah perlu mention nama dia lagi dekat sini and make his name in this blog more and more??? - Ok, tak boleh jadi ni. Aku mesti lakukan sesuatu!





Bukan nak brag nama orang lain ke apa aish tak kuasa la nak mix nama laki kita dengan ex dekat sini. Jatuh standard. Later I create belog untuk you sorang kay abang sopi (geliiiii). Sini tempat-tempat buang masa je boleh lah. Rasanya belog ni pun macam tak lama dah. Nantilah, when I officially announce nak tutup belog ni, maknanya dah sampai seru la tu. Entry pendek je. Saja nak membebel. Selamat berbahagia kepada insan-insan yang sedang berbahagia dan kepada insan-insan yang sedang menderita... kadang-kadang derita itu kita yang pilih, maka selamat menderitalah.





Apasal ntah ayat aku semenjak-dua menjak ni macam kejam nau nau... aish






Itu je.
(gigihnya capture gamba dalam semak.)



No comments:

the history

Followers